Sayfa Gösterimi : 2801

Amaçlar

Anasayfa \ Amaçlar

Şub.

1. Arı ürünlerinin üretimindeki çeşitliliği artırarak ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmak.
  2. Ülkemiz genelinde önemli bir tarımsal faaliyet olarak gerçekleştirilen arıcılık ve arı ürünleri ile ilgili yeni endüstriyel ürün ve tasarım fikirlerinin ortaya çıkarılması ve hayata geçirilmesi için çalışmalar yapmak.
  3. Arıcılık sektörünün yeni çıkacak ürün ve ürünler sayesinde katma değerini artırmak ve dolayısıyla geçimini arıcılıktan sağlayan ailelere destek olmak.
  4. Yıllardır sadece bir tarımsal faaliyet gözüyle bakılan arıcılığın endüstriyel ürün olduğu konusunda farkındalık oluşturmak.
  5. Üniversite sanayi işbirliğini yaygınlaştırarak ülkeye yeni endüstriyel ürünler kazandırmak.
  6. Ortaya çıkacak yeni ürünler ile sanayi kurumlarının hizmet ve rekabet güçlerini artırmak
  7. Kamu, özel kesim ve sivil toplum kuruluşlarına bölgesel kalkınmaya yönelik proje odaklı ortak çalışma kültürünü kazandırmak.
  8. Üniversite gençliğinin, proje geliştirme ve proje hazırlama konularında aktif katılımını sağlamak